Jurist

mr Benoît Coomans

E-MAIL
coomans@kampsvanbaar.nl
TELEFOON
046 - 420 56 60
Deskundig, menselijk en betrouwbaar

Deze drie kernwaarden zijn voor mij als jurist van groot belang. Gedurende mijn werkzaamheden streef ik ernaar om mensen in een gecompliceerde en kwetsbare positie op een toekomstbestendige manier verder te helpen. Hierbij ga ik graag pragmatisch te werk, de cliënt verder helpen is het enige doel. De manier waarop dat doel bereikt dient te worden is altijd ondergeschikt aan het belang van de cliënt.

In september 2018 heb ik mijn hbo-rechten studie aan de Zuyd Hogeschool afgerond. Tijdens deze studie werd mijn interesse met name gewekt door rechtsgebieden op het snijvlak van het juridisch inhoudelijke en het menselijke aspect. Ik ontdekte dat het recht enerzijds mensen beschermt en helpt  maar ook vaak een ondoordringbaar doolhof is voor mensen. Ik wil mensen door dat doolhof heen helpen. Na het voltooien van mijn opleiding aan de Zuyd Hogeschool ben ik in september 2018 aan de Universiteit Maastricht begonnen aan de Premaster Civiel Effect, gevolgd door de Master Nederlands Recht met als specialisatie Privaatrecht. Sinds april 2020 ben ik met veel plezier werkzaam als jurist bij KampsVanBaar Advocaten.

In mijn vrije tijd sport ik graag, zo heb ik de zwarte band in judo en doe ik aan hardlopen. Ook ben ik erg geïnteresseerd in muziek, kunst en lees ik veel. Daarnaast maak ik graag tijd vrij om iets te ondernemen met mijn vrienden en familie.

Wilhelminastraat 25, 6131 KL Sittard
046-4205660
info@kampsvanbaar.nl

Volg ons op: