Jurist

mr Coen Wienen

E-MAIL
wienen@kampsvanbaar.nl
TELEFOON
046 - 420 56 60
Het is mijn drijfveer geworden om het recht van mensen daadwerkelijk geldend te maken.

Na in 2020 mijn Bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Maastricht te hebben afgerond, ben ik begonnen aan de Master Recht en Arbeid, specialisatie Arbeid en Onderneming. Deze master heb ik tevens gevolgd in Maastricht.

In februari 2021 startte ik ten behoeve van de master een student-stage van acht weken bij KampsvanBaar Advocaten. Na deze stage ben ik in dienst getreden vanaf april 2021 als juridisch-medewerker in het team Sociale Zekerheid. Destijds nog als parttime medewerker, maar na het behalen van mijn master in augustus 2021 ben ik fulltime werkzaam bij KampsvanBaar Advocaten.

Ik heb de afgelopen tijd een brede interesse ontwikkeld in het sociale zekerheidsrecht en ik ben in de praktijk erachter gekomen dat mensen vaak wel een recht hebben, maar in de meeste gevallen veel inspanning moeten leveren om dit recht ook geldend te maken. Het is mijn drijfveer geworden om deze mensen ondersteuning hierin te bieden. Als samen met een client een positief resultaat is bereikt, geeft mij dit erg veel voldoening.

Tot voor kort ben ik ook nog actief geweest als vrijwilliger bij een rechtswinkel in het Heuvelland. In mijn vrije tijd doe ik veel aan sport en onderneem ik graag dingen met vrienden en familie.

Wilhelminastraat 25, 6131 KL Sittard
046-4205660
info@kampsvanbaar.nl

Volg ons op: