Jurist

Ivo Gijsen

E-MAIL
gijsen@kampsvanbaar.nl
TELEFOON
046 - 420 56 60
”Pro-actief, gedreven en nauwkeurig”

Met inachtneming van voornoemde kenmerken werk ik met veel passie en plezier en staat bij mij het belang van de cliënt te allen tijde voorop, hetgeen bovendien volgt uit mijn werkwijze in dossiers. Immers vind ik veelvuldig persoonlijk, telefonisch of per e-mail contact met cliënten erg belangrijk.

Na een succesvolle studentstage ben ik sinds mei 2020 in dienst getreden als jurist bij KampsVanBaar Advocaten. Binnen kantoor ben ik actief op het gebied van juridische aspecten rondom ziekte, arbeidsongeschiktheid en zorg. Binnen dit kader verricht ik met veel enthousiasme en gedrevenheid ondersteunende juridische werkzaamheden.

Naast mijn werk als jurist ben ik per augustus 2021 als vrijwilliger aangesloten bij Wao/Wia groep Maastricht & Heuvelland. De spreekuurgroep WAO-WIA-Wajong helpt mensen die vragen hebben over hun uitkeringen van UWV of de sociale dienst. Op deze manier kan ik – geheel vrijblijvend en kosteloos – laagdrempelig mensen adviseren op het gebied van arbeidsongeschiktheid en het sociaal domein, waarbij ik probeer niet enkel vanuit een juridisch oogpunt te adviseren maar vooral te bekijken hoe ik iemand in een breder perspectief verder kan gaan helpen richting de toekomst.

In juli 2020 ben ik afgestudeerd aan Zuyd Hogeschool Hbo-Rechten te Sittard en heb ik mijn Bachelor of Laws behaald. Tijdens mijn studie heb ik diverse praktijkervaringen opgedaan in de advocatuur en de juridische dienstverlening (rechtsbijstandsverzekeraar). Daarnaast ben ik gedurende mijn Hbo-studie actief geweest in een medezeggenschapsorgaan, heb ik andere commissiewerkzaamheden verricht en ben ik actief geweest bij open dagen om studenten te enthousiasmeren over het recht. Gedurende mijn Pre-master en Master aan de Radboud Universiteit te Nijmegen zal ik mijn juridische kennis en vaardigheden gaan verbreden en bovendien mij verder gaan verdiepen in het sociaalzekerheidsrecht.

In mijn vrije tijd geniet ik van het bourgondische Limburgse leven met familie, vrienden en collega’s.

Wilhelminastraat 25, 6131 KL Sittard
046-4205660
info@kampsvanbaar.nl

Volg ons op: