Jurist

mr Jenny van Helden

E-MAIL
vanhelden@kampsvanbaar.nl
TELEFOON
046 - 420 56 60
Een vertrouwenspersoon zijn voor de cliënt, waar de cliënt – in soms zeer lastige en emotionele situaties – volledig op kan rekenen vind ik het aller belangrijkst

Zodra ik mij kon specialiseren, heb ik mij gericht op de menselijke kant van het recht. Een ieder krijgt namelijk te maken met het recht in zijn dagelijks leven. Zo kan iedereen ziek of werkloos worden of kan er een conflict met de werkgever ontstaan. In deze lastige situaties wil iedereen weten waar hij aan toe is en waar hij recht op heeft, maar vooral: wat is de meest passende oplossing in het specifieke geval. ‘Het recht’ is als ware een puzzel van vele wetten- en regels, die niet altijd even duidelijk is. Als jurist zijnde leg ik graag gezamenlijk met de cliënt deze puzzel om vervolgens alle opties samen te bekijken en het onderste uit de kan halen voor de cliënt. Daarnaast vind ik het van groot belang dat de cliënt mij volledig vertrouwt in mijn werk en als persoon, mijn deskundigheid ervaart en weet dat zijn belangen te allen tijde prevaleren. Deze kernwaarden streef ik dan ook altijd na in de relaties met mijn cliënten.

Sinds maart 2021 kan ik bovengenoemde kernwaarden tot zijn recht laten komen in mijn werk bij KampsVanBaar Advocaten. Binnen het kantoor houd ik mij voornamelijk bezig met arbeidsrechtelijke- en sociaalzekerheidsrechtelijke kwesties. Binnen deze rechtsgebieden verricht ik verschillende ondersteunende juridische werkzaamheden. Deze verricht ik iedere dag met veel plezier en genoegdoening.

In juli 2018 ben ik afgestudeerd aan de Juridische Hogeschool. Gedurende mijn studie aan de Hogeschool heb ik onder andere stage gelopen bij het Juridisch Loket en de Rechtbank Limburg, locatie Roermond. Gelet op het feit dat ik graag advocaat wil worden, heb ik destijds besloten om verder te studeren aan de Universiteit van Tilburg. Aldaar ben ik in augustus 2018 van start gegaan met Pre-Master Rechtsgeleerdheid, opgevolgd door de Master Rechtsgeleerdheid. Na het succesvol behalen van mijn masterdiploma medio 2020, is mijn carrière van start bij Cornelissen & Snijders Advocaten.

In mijn vrije tijd besteed ik graag veel tijd aan mijn familie, vrienden en aan mijn kat. Ook hou ik van uiteten en terrasjes pakken. Daarnaast sport ik veel om zowel mijn lichamelijk als mentaal welzijn in balans te houden.

Wilhelminastraat 25, 6131 KL Sittard
046-4205660
info@kampsvanbaar.nl

Volg ons op: