Advocaat

mr Julie de Ree

E-MAIL
deree@kampsvanbaar.nl
TELEFOON
046 - 420 56 60
Kort, krachtig en duidelijk

Ik ben een gedreven jonge advocaat. Ik ben analytisch sterk en werk zeer nauwkeurig. Kort, krachtig en duidelijk zijn vind ik belangrijk. Mijn passie is het uitpluizen en structureren van ingewikkelde dossiers. Bij het vinden van (creatieve) oplossingen laat ik mij steeds leiden door de behoefte van de klant.

Sinds april 2017 ben ik verbonden aan KampsVanBaar advocaten: eerst als student-stagiaire, later als juridisch medewerker, waarbij ik een ondersteunende rol had in de faillissementspraktijk. In 2018 ben ik beëdigd als advocaat en begonnen met de Beroepsopleiding Advocaten. Door mijn betrokkenheid bij vele faillissementen ben ik bekend met het reilen en zeilen van diverse ondernemingen. Mijn bijzondere interesse gaat uit naar het intellectueel eigendomsrecht. Daarnaast ben ik graag actief in de contractenpraktijk. Begin 2018 heb ik de Verkorte Leergang Privacyrecht aan de Academie voor de Rechtspraktijk gevolgd. Verder vervul ik de bestuursfunctie van penningmeester bij de Junior Kamer Swentibold.

Naast de advocatuur houd ik mij graag bezig met fotografie, (interieur)architectuur en dansen. Als Zumba instructrice (ZIN) deel ik mijn passie voor dansen ook met anderen.

Wilhelminastraat 25, 6131 KL Sittard
046-4205660
info@kampsvanbaar.nl

Volg ons op: