Advocaat

mr Julie van Gerven

E-MAIL
vangerven@kampsvanbaar.nl
TELEFOON
046 - 420 56 60
Denken in oplossingen, niet in problemen

Met mijn oog voor detail en mijn doorzettingsvermogen streef ik naar het leveren van maatwerk voor elk afzonderlijk juridisch probleem. Daarbij behartig ik de belangen van mijn cliënten door te denken in oplossingen, niet in problemen. Op deze manier kunnen brandhaarden ingeperkt worden en zoveel mogelijk langlopende juridische procedures worden voorkomen. Soms is een gang naar de rechter echter onvermijdelijk. In dat geval zet ik de geldende regels creatief en inventief in voor de klant en richt ik mij op het beste eindresultaat. Verder vind ik het belangrijk om ingewikkelde vraagstukken te vertalen naar begrijpelijke adviezen. Geen lastige juridische taal.

Sinds 2021 ben ik verbonden aan KampsVanBaar Advocaten, alwaar ik een algemene praktijk voer met het accent op het ondernemings- en insolventierecht.

Naast mijn werk ben ik lid van verschillende organisaties, zoals: het LWV, Jong! Weert, de Jonge Balie Limburg en BNI Grand Cru. In mijn vrije tijd ben ik samen met familie en vrienden te vinden in de keuken, op stal (paarden), in de natuur of op reis.

Wilhelminastraat 25, 6131 KL Sittard
046-4205660
info@kampsvanbaar.nl

Volg ons op: