Advocaat - Mediator

mr Nicole Laumen

E-MAIL
laumen@kampsvanbaar.nl
TELEFOON
046 - 420 56 60
Tot het uiterste gaan voor het belang van mijn klant, dat is mijn passie als advocaat

Mijn werk is, net als het arbeidsrecht zelf, dynamisch en uitdagend. Op het ene moment fungeer ik als sparringpartner en juridisch adviseur van een directie of (HR) manager en bespreek ik de arbeidsrechtelijke consequenties van een reorganisatie, een fusie of een overname, of de te volgen strategie bij ontslagkwesties. Het is mijn taak om oplossingen aan te reiken die recht doen aan de positie van mijn klant en die het tevens mogelijk maken om een vervelend hoofdstuk af te sluiten en de weg vrij te maken voor een nieuwe start. Als het kan, dan kies ik voor een minnelijke oplossing. Lukt dit niet, dan moet er geprocedeerd worden.

Ik ben sinds 2006 advocaat bij KampsVanBaar Advocaten. Ter specialisatie heb ik de specialisatieopleiding Arbeidsrecht aan de Grotiusacademie afgerond. Tevens ben ik aangesloten bij de Vereniging voor Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN), lid van de van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Arrondissement Limburg (VAAAL) en de Vereniging voor Arbeidsrecht (VVA). Daarnaast heb ik de opleiding Legal mediation bij Schonewille afgerond.

Nicole Laumen heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- en subrechtsgebieden geregistreerd:

Arbeidsrecht

  • Arbeidsmediation  
  • Collectief ontslag
  • Internationaal arbeidsrecht
  • Medezeggenschap

Onderwijsrecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

https://www.kampsvanbaar.nl/wp-content/uploads/2021/02/logo-vva.png
https://www.kampsvanbaar.nl/wp-content/uploads/2021/02/vaan_keurmerk.png
https://www.kampsvanbaar.nl/wp-content/uploads/2021/02/logo-vaan.png
Wilhelminastraat 25, 6131 KL Sittard
046-4205660
info@kampsvanbaar.nl

Volg ons op: