Advocaat - Mediator

mr Nicole Laumen

E-MAIL
laumen@kampsvanbaar.nl
TELEFOON
046 - 420 56 60
Tot het uiterste gaan voor het belang van mijn klant, dat is mijn passie als advocaat

Mijn praktijk omvat nagenoeg alle facetten van het arbeidsrecht. Zo houd ik mij onder meer bezig met advisering over de arbeidsrechtelijke consequenties van reorganisaties, mediation, de te volgen strategie bij ontslagkwesties, zieke  werknemers, disfunctioneren en (wijziging van) arbeidsvoorwaarden. Daarnaast heb ik mij toegelegd op het onderwijsrecht.

Ik treed op voor ondernemingen, (onderwijs)instellingen, (statutair) bestuurders en werknemers. Vaak fungeer ik daarbij als sparringpartner en juridisch adviseur. Toegankelijkheid en betrokkenheid kenmerken mij.

Mijn werk is dynamisch en uitdagend, net als de rechtsgebieden arbeids- en onderwijsrecht zelf. Het is mijn taak om pragmatische oplossingen aan te reiken die recht doen aan de positie van mijn klant, zonder daarbij de menselijke verhoudingen uit het oog te verliezen. Als het kan, dan kies ik voor een minnelijke oplossing. Lukt dit niet, dan moet er geprocedeerd worden.

Ik ben advocaat sinds 2006. Ter specialisatie in het arbeidsrecht volgde ik de specialisatieopleiding Arbeidsrecht aan de Grotiusacademie. Tevens ben ik aangesloten bij de Vereniging voor Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN), lid van de van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Arrondissement Limburg (VAAAL) en de Vereniging voor Arbeidsrecht (VVA). Ter specialisatie in het onderwijsrecht volgde ik de Leergang Onderwijsrecht aan de VU Law Academy en ben ik aangesloten bij de Vereniging voor Onderwijsrecht. Bovendien heb ik de opleiding Legal Mediation afgerond. Naast mijn werk als advocaat fungeer ik als lid van de Raad van Commissarissen bij BCO Onderwijsadvies en -ondersteuning.

Nicole Laumen heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- en subrechtsgebieden geregistreerd:

Arbeidsrecht

  • Arbeidsmediation  
  • Collectief ontslag
  • Internationaal arbeidsrecht
  • Medezeggenschap

Onderwijsrecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

https://www.kampsvanbaar.nl/wp-content/uploads/2021/02/logo-vva.png
https://www.kampsvanbaar.nl/wp-content/uploads/2021/02/vaan_keurmerk.png
https://www.kampsvanbaar.nl/wp-content/uploads/2021/02/logo-vaan.png
Wilhelminastraat 25, 6131 KL Sittard
046-4205660
info@kampsvanbaar.nl

Volg ons op: