Advocaat

mr Pola Switalska

E-MAIL
switalska@kampsvanbaar.nl
TELEFOON
046 - 420 56 60
Think like a lawyer, don’t act like one

Sinds 2020 ben ik verbonden aan KampsVanBaar Advocaten alwaar ik een algemene praktijk voer met het accent op ondernemingsrecht, huurrecht en arbeidsrecht. In de praktijk staat uw belang voor mij voorop, echter blijf ik onafhankelijk. Bij de behandeling van de zaak ben ik uw adviseur en werk ik samen met u naar een passende oplossing. Daarbij adviseer ik u rechtschapen over uw mogelijkheden. Wanneer de emoties in de weg dreigen te staan aan de oplossing, richt ik mij toch tot de kern. Hard op de zaak, zacht op de man.

In de praktijk heb ik ervaren dat cliƫnten het prettig vinden om in hun moedertaal hun kwestie voor te leggen. Vanwege mijn achtergrond kan ik u naast de Nederlandse en Engelse taal ook in de Poolse taal te woord staan.

Naast mijn werk ben ik op vrijwillige basis actief als PR en Promotiemedewerker bij de Dierenbescherming Limburg. In die hoedanigheid verzorg ik lezingen over het werk van de Dierenbescherming Limburg en ben ik verantwoordelijk voor de fondsenwerving. In mijn vrije tijd ben ik te vinden op de tennisbaan of al toerend op de motor.

Wilhelminastraat 25, 6131 KL Sittard
046-4205660
info@kampsvanbaar.nl

Volg ons op: