KampsVanBaar Advocaten groeit door!

Advocaat, Juridisch medewerker

Onze organisatie kent momenteel een sterke groei en wij gaan uitbreiden. Om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, zijn wij op zoek naar juridische en financiële professionals. Spreekt een van onderstaande functies jou aan, solliciteer dan nu! KampsVanBaar Advocaten is op zoek naar:

Een (ervaren) advocaat en een juridisch medewerker (WO of HBO) sociaal zekerheidsrecht

Ons team sociale zekerheid staat bedrijven, instellingen en particulieren bij in dit veelzijdige rechtsgebied. Binnen het team wordt er nauw samengewerkt, maar elk teamlid draagt zelfstandig de verantwoordelijkheid voor het binnen strakke termijnen accuraat opstellen van processtukken die juridisch goed onderbouwd zijn. Veelvuldige procesvoering ter zitting maakt deel uit van het takenpakket.

Een ervaren advocaat/curator insolventierecht en ondernemingsrecht

De sectie insolventierecht en ondernemingsrecht zoekt uitbreiding met een door de rechtbank Limburg benoembare curator die faillissementen efficiënt kan afwikkelen met ons team van assistenten. Onze in het insolventierecht en het ondernemingsrecht gespecialiseerde advocaten adviseren ondernemers in hoogtijdagen om hun onderneming optimaal te structureren. In economisch moeilijke tijden geven zij de ondernemer de juridische begeleiding die nodig is om verliezen voor de ondernemer te beperken en de voortgang van de bedrijfsvoering zeker te stellen.

Een ervaren advocaat of jurist aanbestedingsrecht en/of bestuursrecht (ruimtelijke ordening)

Wij zoeken een advocaat of jurist met voldoende ervaring om binnen onze praktijk de leiding te nemen in deze rechtsgebieden. Ons kantoor helpt ondernemers, instellingen en particulieren die zich niet kunnen verenigen met de besluitvorming en de handelwijze van overheden. Wil jij met ons verder bouwen aan onze uitdagende werkomgeving waarin transparantie, samenwerking en werkplezier belangrijke dagelijkse waarden zijn?

Voor al onze vacatures gelden de volgende vereisten

Vanzelfsprekend beheers jij het juridische vak!
Je adviseert zelfstandig, kunt onderhandelen en je beweegt je gemakkelijk in de
procespraktijk. Het coachen van stagiairs beschouw je als een verrijking.
Je verplaatst je moeiteloos in de positie van de klant, bent goed in het onderhouden van bestaande klantencontacten en in het interesseren van nieuwe klanten.
Je denkt mee over voortdurende optimalisering van onze dienstverlening, de toekomst van onze organisatie en over jouw eigen rol daarin.
Je hebt inzicht en je beschikt over de vaardigheden die het vak van advocaat of curator binnen een ondernemingsgericht kantoor van jou vraagt.
Je bent een prettige en vlotte gesprekspartner.

Je motivatie met CV, zo mogelijk vergezeld van (een link naar) een persoonlijke videopresentatie, kun je via e-mail sturen naar Jeroen van Baar
vanbaar@kampsvanbaar.nl

Advocaat-stagiaire/jurist

Een ervaren of beginnend jurist met ambitie in de advocatuur

Dit betreft een uitnodiging tot het doen van een open sollicitatie. KampsVanBaar Advocaten komt graag in contact met enthousiaste en ambitieuze professionals met of zonder ervaring. Vertel ons wat jouw toegevoegde waarde is voor onze klanten. Creëer op deze wijze zelf de vacature die je gaat vervullen.

Een faillissementsmedewerker met affiniteit met cijfers

KampsVanBaar Advocaten heeft drie ervaren curatoren die met behulp van drie advocaten/assistent-curatoren en een administratieve faillissementsmedewerkster faillissementen behandelen. Wij zoeken een administratief-boekhoudkundig onderlegde medewerker die inzicht heeft in cijfers en structuren voor het ontrafelen van financiële administraties in de zoektocht naar faillissementsoorzaken en eventuele onregelmatigheden. KampsVanBaar Advocaten biedt marktconforme arbeidsvoorwaarden. KampsVanBaar Advocaten stimuleert de verdere ontwikkeling door middel van opleidingen, en schept hiermee doorgroeimogelijkheden binnen de advocatuur van ons kantoor.

Student-stagiaires master of bachelor (3e jaar)

Studeer jij rechten en ben je bezig met je master of zit je in het derde jaar van je bachelor? KampsVanBaar Advocaten is altijd op zoek naar enthousiaste student-stagiaires die hun kennis in de praktijk willen uitoefenen. Lijkt het jou interessant om eens mee te draaien in onze praktijk? Meld je dan aan voor een stage bij KampsVanBaar! Wij willen iedereen een eerlijke kans geven en jou op tijd wat laten weten. Daarom hanteren wij de onderstaande aanmeldingstermijnen. Mail je cv en meest recente cijferlijsten naar Jeroen van Baar op vanbaar@kampsvanbaar.nl en dan zien we jou hopelijk snel.

Solliciteren

Je motivatie met CV, zo mogelijk vergezeld van (een link naar) een persoonlijke videopresentatie, kun je via e-mail sturen naar Jeroen van Baar vanbaar@kampsvanbaar.nl

https://www.kampsvanbaar.nl/wp-content/uploads/2022/02/tabel.png

Maak je waar bij KampsVanBaar

Wilhelminastraat 25, 6131 KL Sittard
046-4205660
info@kampsvanbaar.nl

Volg ons op: