KampsVanBaar Advocaten groeit door!

Word jij aangesproken door de informatie op deze website of ben je al op andere wijze bekend met ons kantoor?Advocaat

Ben jij die ervaren, ondernemende en integere advocaat die zijn horizon wil verbreden binnen onze ondernemingsgerichte advocatenpraktijk en ben je toe aan een nieuwe impuls om je verder te ontwikkelen?

Onze organisatie kent momenteel een sterke groei en wij gaan uitbreiden.

Graag komen wij in contact met jou

  • als je ruime ervaring hebt als advocaat op het gebied van bestuursrecht/ruimtelijke ordening of in de letselschadepraktijk
  • als je als gespecialiseerd curator werkt op het gebied van insolventierecht
  • als je als medewerker werkzaam bent in een ondernemingsgerichte praktijk en je jouw eigen netwerk meebrengt

Wil jij met ons verder bouwen aan onze uitdagende werkomgeving waarin transparantie, samenwerking en werkplezier belangrijke dagelijkse waarden zijn?

Vanzelfsprekend beheers jij het juridische vak!
Je adviseert zelfstandig, kunt onderhandelen en je beweegt je gemakkelijk in de
procespraktijk. Het coachen van stagiairs beschouw je als een verrijking.
Je verplaatst je moeiteloos in de positie van de klant, bent goed in het onderhouden van bestaande klantencontacten en in het interesseren van nieuwe klanten.
Je denkt mee over voortdurende optimalisering van onze dienstverlening, de toekomst van onze organisatie en over jouw eigen rol daarin.
Je hebt inzicht en je beschikt over de vaardigheden die het vak van advocaat of curator binnen een ondernemingsgericht kantoor van jou vraagt.
Je bent een prettige en vlotte gesprekspartner.

Je motivatie met CV, zo mogelijk vergezeld van (een link naar) een persoonlijke videopresentatie, kun je via e-mail sturen naar Jeroen van Baar
vanbaar@kampsvanbaar.nl

Advocaat-stagiaire/jurist

Ook breiden wij af en toe ons team uit met een leergierige startend jurist die zich wil ontwikkelen tot een enthousiaste, gedreven en kundige advocaat in onze ondernemingsgerichte praktijk.
De eerste tijd zul je bij ons als juridisch medewerker aan de slag gaan. Zo kunnen zowel jij als wij bekijken of het boeiende, uitdagende en afwisselende vak van advocaat bij jou past. Wij verzekeren jou dat als jij in ons investeert, wij dat ook in jou doen.

Je motivatie met CV, zo mogelijk vergezeld van (een link naar) een persoonlijke videopresentatie, kun je via e-mail sturen naar Jeroen van Baar
vanbaar@kampsvanbaar.nl

Maak je waar bij KampsVanBaar

Wilhelminastraat 25, 6131 KL Sittard
046-4205660
info@kampsvanbaar.nl

Volg ons op: