Advocaat

mr dr Caroline Habets

E-MAIL
habets@kampsvanbaar.nl
TELEFOON
046 - 420 56 60
Graag gebruik ik mijn creativiteit om voor u een passende oplossing te vinden

Advocaat zijn vergt veel meer dan alleen kennis van het recht. Oprechte aandacht en zorg voor de cliënt dat is voor mij de basis van de advocatuur. Dat betekent zoeken naar de achterliggende elementen van uw (juridisch) probleem. Graag ga ik met u in gesprek om u vervolgens juridisch te adviseren en bij te staan.

In 2013 ben ik gestart als onderzoeker en docent aan de Universiteit Hasselt. In mei 2018 heb ik na succesvolle verdediging van mijn proefschrift met titel “Vrijheid van onderwijs: een juridische verkenning van inschrijvingsbeleid, neutraliteit en het keuzerecht van ouders” de doctorstitel behaald. Tevens behaalde ik aan de Universiteit Hasselt een certificaat onderwijsprofessionalisering en een diploma van de Doctoral School of Behavioral Sciences & Humanities. Sinds 2017 ben ik als advocaat werkzaam bij KampsVanBaar Advocaten omdat ik op een meer praktische manier bezig wil zijn met het recht. Ik focus mij voornamelijk op het personen- en familierecht waarvoor ik reeds een compacte basisopleiding en Summer school volgde. Sinds 2019 ben ik aangesteld als Voorzitter van de Jonge Balie Limburg.

In mijn vrije tijd snuffel ik graag in kringloopwinkels en rommelmarkten naar interessante interieurstukken. Onze inrichting is dan ook een grote verzameling van unieke stukken antiek en kunst. Samen hebben wij drie katten en een hond, Louis, Sanji, Lieke en Bobby, die bij ons volledig onderdeel zijn van de familie.

 

Wilhelminastraat 25, 6131 KL Sittard
046-4205660
info@kampsvanbaar.nl

Volg ons op: