Advocaat

mr dr Caroline Habets

E-MAIL
habets@kampsvanbaar.nl
TELEFOON
046 - 420 56 60
Graag gebruik ik mijn creativiteit om voor u een passende oplossing te vinden

Advocaat zijn vergt veel meer dan alleen kennis van het recht. Oprechte aandacht en zorg voor de cliënt dat is voor mij de basis van de advocatuur. Dat betekent zoeken naar de achterliggende elementen van uw (juridisch) probleem. Graag ga ik met u in gesprek om u vervolgens juridisch te adviseren en bij te staan.

In 2013 ben ik gestart als onderzoeker en docent aan de Universiteit Hasselt. In mei 2018 heb ik na succesvolle verdediging van mijn proefschrift met titel “Vrijheid van onderwijs: een juridische verkenning van inschrijvingsbeleid, neutraliteit en het keuzerecht van ouders” de doctorstitel behaald. Tevens behaalde ik aan de Universiteit Hasselt een certificaat onderwijsprofessionalisering en een diploma van de Doctoral School of Behavioral Sciences & Humanities. Sinds 2017 ben ik als advocaat werkzaam bij KampsVanBaar Advocaten omdat ik op een meer praktische manier bezig wil zijn met het recht. Ik focus mij voornamelijk op het personen- en familierecht waarvoor ik reeds een compacte basisopleiding en Summer school volgde. In 2021 ben ik gestart met het ontwikkelingstraject tot vFAS-advocaat scheidingsmediator en ben ik aspirant-lid van de Nederlandse Vereniging voor Familie- en Erfrecht Advocaten en Scheidingsmediators.  Tot slot ben ik sinds 2021 aangesteld als algemeen bestuurslid van het Centrum voor Natuur en Milieu Educatie (CNME) de Rollen.

In mijn vrije tijd snuffel ik graag in kringloopwinkels en rommelmarkten naar interessante interieurstukken. Onze inrichting is dan ook een grote verzameling van unieke stukken antiek en kunst. Samen hebben wij drie katten en een hond, Louis, Sanji, Lieke en Bobby, die bij ons volledig onderdeel zijn van de familie.

 

Caroline Habets heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- en subrechtsgebieden geregistreerd:

Personen- en familierecht

  • Echtscheidingen
  • Alimentatiezaken
  • Omgangsregelingen
  • Internationaal privaatrecht
  • Ouderschap en erkenning

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

https://www.kampsvanbaar.nl/wp-content/uploads/2021/05/vfas-logo-familierecht-aspirant.jpeg
Wilhelminastraat 25, 6131 KL Sittard
046-4205660
info@kampsvanbaar.nl

Volg ons op: